CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Welcome to my blog…1st of all TQVM coz sudi menjenguk ke blog saya yang tidak seberapa ini & menjadi follower saya…..siapa saya…..???? saya bukan siapa-siapa....hehehe……just a simple & ordinary person, saya suka share something yang mengembirakan & suka buat orang di sekeliling saya gembira yang juga boleh membuatkan saya gembira secara tidak langsung...hehehe....Seorang student Komunikasi Kewartawanan USM. Physically, kecik sahaja orangnya….tapi kecik bukan sembarang kecik ek….ini kecik-kecik CHILI PADI tau….hehehe.... Pure sabahan girl & come from east of Sabah .:LAHAD DATU:....hehehe.... Bakal menjadi seorang wartawan & bercita-cita untuk berkhidmat di negeri kelahiran supaya saya boleh menyumbangkan sesuatu yang berguna kepada masyarakat...wahhhh...INSYAALLAH....AMIN…. ~~~

Wednesday, February 23, 2011

HARAP BERSABAR......hehehe

Lama dah tak update blog ni..... A lot of idea to write. But don't have time... Too busy with everything....cheewahh........hehehehe....bkn apa...aQ ni kalau suda depan laptop mo update blog semua aq mo edit....sanggup depan laptop bejam-jam....so, untuk elakkan perkara tu berlaku aq decide x mau dulu update blog utk masa terdekat ni....insyaALLAH akan aq update juga blog kesayanganku ni nanti...just WAIT n SEE ya....hehehehe....

ramai da member tegur kenapa x update blog...sorry la....hehehehe.......
member yang jadi blogger pun da semakin ramai......perkembangan yang bagus.......
teruskan mengupdate blog korang....aQ akan jadi pengikut setia untuk baca post2 korang semua.....
salam sayang semua.........